Monday, June 5, 2017

Journey with Shaklee in Ramadhan


pejam celik pejam celik
hari ni dah masuk hari ke 10 kita berpuasa
fuhhh terasa sekejapnya masa berlalu

mesti ada yang tertanya2 dengan iklan SHAKLEE tak berbayarkan
hehhehehee...
dah alang2 korang nampak fara nak share sikit lah
'Sharing is Caring' kan... hahhahahπŸ˜‚

2 years ago ada sorang member fara perkenalkan product Shaklee kat fara
but than time fara rasa still boleh maintain
fara ignore jelah
tak sempat pun dia nak terangkan lebih lanjut fara nak suruh STOP

after 2 years rasa penyesalan muncul pulak dalam diri
yalah makin lama kita makin tua
antibodi pun dah kuat... hehheheh

just a few days before ramadhan
fara contact sorang member fara
salah seorang distributor Shaklee
ting tong ting tong ber'whatsapp' at last
one day before Ramadhan baru jadi member

kenapa jadi member? member lebih murah ke?
ok nak habaq ni
fara ni jenis yang tak sabar
everything must be on time
that why fara decide jadi member
so that fara boleh pergi amek barang yang fara nak tanpa perlu menyusahkan orang😝

just a few hour after register
tak tunggu lama fara menapak ke HQ Shaklee *ok tipu sebab pg naik kate*
first time jejakkan kaki ke HQ Shaklee
perasaan memang "WOW"
kalau boleh semua barang nak beli πŸ˜‚
nasib baik lah ada orang tolong ingatkan πŸ˜‹


mula2 plan nak beli ESP
fara ada terima banyak feedback positif tentang product nie
its make us keep more energetic
and also its really good for mother-to-be and mother with hectic life 
*next post fara akan share*
tapi rezeki tak berpihak kat fara
jejak je masuk HQ tengok rak ESP dah kering - kontang πŸ˜₯
sob.. sob.. sob




after dah 3 kali tawaf HQ
last fara decide to but CINCH CAFE LATTE product
memang tak buat research pasal product ni
main beli je πŸ˜‚
sebab hati still terselit rasa kecewa

BUT...
the result that fara received is UNEXPECTED
tak rasa menyesal choose product ini

nak tahu apa yang buat fara tebus balik rasa kecewa?
see you in the next post 😍

First day puasa timbang berat 61.5kg. After 10 days of ramadhan terasa nak naik balik penimbang tapi perasaan takut menguasai. rasa macam berat badan makin meningkat walaupun ada terima komen2 positif

SMILE! Thankz for reading =)

No comments:

Post a Comment

Dah baca? Bolehlah tinggalkan komen sikit yer ^_^